طرز تهیه خمیر شکر برای زمستان گذرانی

طرز تهیه خمیر شکر برای زمستان گذرانی

طرز تهیه خمیر شکر برای زمستان گذرانی

این فرمول برای 50 کیلو شکر برای 50 تا 100 کندو نوشته شده است، در صورتی قصد دارید تعداد کندو ها را کم یا زیاد کنید می توانید همه مواد اولیه را به نسبت کاهش یا افزایش دهید.

 

مواد لازم :

  1. شکر پودر شده 50 کیلو
  2. عسل 12 تا 15 کیلو
  3. عرق آویشن 1 تا 5/1 لیتر بسته
  4. به درصد مواد موثر (تیمول) در آن
  5. گرده گل 1 کیلو
  6. سرکه سیب 1 لیوان
  7. آب 3 لیوان

 

طرز تهیه خمیر شکر برای زمستان گذرانی

دستور ساخت :

دو ساعت قبل از تهیه آب ولرم با عرق آویشن و سرکه سیب را کاملا به هم زده سپس داخل گرده ریخته یک تا دو ساعت صبر کنید تا کاملا حل شود. محتویات فوق را با عسل کاملا مخلوط کرده و سپس پودر شکر را تدریجی به ان افزوده کرده آنقدر با دستگاه به هم بزنید تا به دستتان نچسبد و این بهترین غذای کمکی حتی بهتر از کیک گرده برای تغذیه زنبورهای شما در فصول سرد می‌باشد. اجباری در استفاده از عرق آویشن نیست. ولی آویشن بخاطر طبع گرمش با رصد تیمول بالا میتوان در فصل پاییز و زمستان برای کنترل کنه و زنبوران مؤثر باشد.

زنبورهایتان را خودتان مدیریت تغذیه کنید و آنچه را ندیده و از کیفیت آن خبر ندارید از بازار تهیه نفرمایید.
منبع : ازکانال زنبورداری زنبورداری ساری بالاکولا

رسانه های همکار
استفاده از مطالب زنبورشاپ برای مقاصد غیرتجاری با ذکر نام زنبورشاپ و لینک به منبع بلامانع است. کلیه حقوق این سایت به فروشگاه زنبورشاپ تعلق دارد.
محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.